back

З Днем незалежності України!

Дорогі жителі Менської об'єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю Вас з найвизначнішим та найвеличнішим державним святом – Днем Незалежності України. Для нас це не просто 29-й День народження нашої країни, це свято пам’яті про цілі покоління українців, що творили націю і боролися за її державність.

В усі історичні часи наша незалежність виборювалася звитягою та кров’ю захисників рідної землі, а сьогодні вона утверджується ще й самопожертвою волонтерів, підтримкою всіх небайдужих людей в Україні та за її межами.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Тепер ми знаємо, що відчуття власної незалежності сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови демократичної України.

Нехай цей урочистий і святковий день стане для нас усіх родинним святом, найсвітлішим та найшановнішим. Тому бажаю вам і вашим родинам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого майбутнього.

Від усієї душі зичу всім вам міцного здоров’я, миру, благополуччя та подальших звершень в ім’я процвітання незалежної України та добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього України.

Зі святом вас! З Днем Незалежності!

З повагою,

Менський міський голова                                                                                                                                          Геннадій ПРИМАКОВ

 

 

 

24 серпня 2020
back