back

Зі святом, рідна Мено!

Дорогі меняни, з Днем міста вас!

Перша згадка про Мену датована 1408-м роком, а отже, нашому славному місту виповнюється нині 612 років. З цієї нагоди від усього виконавчого комітету міської ради, від депутатського корпусу та від себе особисто вітаю усіх зі святом!

Впродовж століть наша Мена була і є джерелом невичерпної духовної енергії та добра. День міста - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша рідна Мена, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Бажаю, щоби з кожним роком наше місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоби ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоби свято іменин нашого міста завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину. Нехай у місті панують суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.

З повагою, Менський міський голова Геннадій Примаков.

01 серпня 2020
back