back

 Стихійна торгівля відбувається з порушеннями та загрожує безпеці

 

За інформацією директорки ПСК "Ринок Менської райспоживспілки" Олени Лютої, протягом останніх трьох недільних днів (5, 12 та 19 липня) знову відновилася стихійна торгівля з землі продуктами харчування, плодами, ягодами, городиною на ринковій території Менського центрального  ринку. Таким чином самовільна торгівля відбувається зпорушеннями,  а також без дотримання обмежувальних заходів: із порушенням маскового режиму, з недотриманням півтораметрової дистанції. І це у період встановленого карантину, який подовжено Урядом України до 31 серпня поточного року.

Також повністю блокується заїзд автомобільного та спеціалізованого транспорту з центрального входу на територію ринку в разі виникнення нагальної потреби.

Директорка ринку наголошує на тому, що на території центрального ринку достатньо торгових місць для надання усім бажаючим можливості за незначну плату реалізувати власну продукцію.

Тож хочемо закликати мешканців міста: будьте свідомими громадянами, не порушуйте законні вимоги, адже життя і здоров'я жителів нашого міста й громади - це наша спільна справа та обов'язок!

24 липня 2020
back