back

Заяви та звернення ветеранів у профільному міністерстві активно почали розглядати після послаблення карантину

Про це у середу під час зустрічі з керівниками району, представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських організацій Менщини та родинами загиблих учасників АТО заявив заступник міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Олексій Ілляшенко 

Під час робочої зустрічі Олексій Ілляшенко ознайомив присутніх із завданнями відомства, основними напрямками роботи міністерства та у формі відкритого діалогу відповів на запитання присутніх. Зокрема, були озвучені проблеми щодо забезпеченості родин загиблих учасників АТО коштами на лікування, ремонт житла, на забезпечення санаторно-курортним лікуванням та покращення житлових умов.

Підняті питання були взяті на контроль.

За словами Олексія Володимировича, процес розгляд заяв та звернень громадян комісіями міністерства у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції відновився після послаблення карантинних обмежень у країні.

Після засідання його учасники вшанували світлу пам’ять загиблих в АТО Героїв Менщини покладанням квітів до меморіальних дошок на Алеї слави в центрі Мени. 

 
23 липня 2020
back