back

Робота над створенням та реєстрацією індустріального парку «Менський» триває

У вівторок, 21 липня заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко провів нараду щодо розробки проєкту землеустрою зі зміною цільового призначення земельної ділянки індустріального парку «Менський».

У нараді взяли участь голова Менської РДА Євген Соловйов, начальник управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту розвитку економіки та сільського господарства ОДА Юрій Сухомлин, представники управління Держгеокадастру у Чернігівській області, секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко та начальник земельного відділу Павло Терентієв.

Тривалий час Чернігівська облдержадміністрація спільно з Менською міською радою працює над створенням першого в області індустріального парку. Робоча група координує процеси та організовує відповідну діяльність.

- Проєкт по створенню парку «Менський» був поданий для включення до переліку пріоритетних для держави інвестиційних проєктів на 2020-2023 роки. Уже розроблено та затверджено «Детальний план території індустріального парку «Менський». Необхідно завершити розробку усієї землевпорядної документації, а саме розробити проєкт землеустрою зі зміною цільового призначення земельної ділянки для створення парку, - зазначив Олександр Савченко.

Про хід виконання плану-графіку заходів зі створення та реєстрації парку «Менський» доповів Юрій Сухомлин. За його словами зараз важливо дотримуватися термінів та процедур.

Учасники засідання висловили свої пропозиції по розробці проєкту землеустрою, обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.  

- Ми вийшли на фінішний етап підготовки індустріального парку «Менський» до державної реєстрації і саме від наших злагоджених дій залежить, коли в області з`явиться даний елемент інвестиційної інфраструктури, - зазначив Олександр Савченко.

Інформація Чернігівської ОДА

22 липня 2020
back