back

Соціальний захист населення в період карантину

     15 липня 2020 року заступник директора Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Роман Драгун та заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової Альона Римар спільно із заступником Менського міського голови Тетяною Вишняк та начальником відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Мариною Москальчук обговорили питання соціального та правового захисту вразливої категорії населення Менщини у період карантину.


     Присутні обговорили ефективність надання допомоги соціально незахищеним верствам населення


     Наголошено, що прийом громадян здійснюється органами соціального захисту населення та місцевим центром системи БПД в умовах карантину із додержанням всіх карантинних вимог для того, щоб соціально вразливі категорії населення вчасно отримували необхідні соціальні послуги. Запроваджений режим жодним чином не вплинув на процес надання допомоги особам які її потребують.
Звертаємо увагу, що безоплатну правову допомогу також можна отримати звернувшись до Менського місцевого центру з надання БВПД з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Титаренка С., 6-А, тел.: (0244) 3-30-01.
     Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

17 липня 2020
back