back

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Мена.

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Мена. Організатор конкурсу — виконавчий комітет Менської міської ради. Місцезнаходження організатора конкурсу — м. Мена, вул. Титаренка Сергія, 7.

Підстава для проведення конкурсу - рішення виконкому Менської міської ради №71 від 28.04.2020 року.

Час та місце проведення конкурсу - 02.06.2020 року о 15-00 год., зал засідань Менської міської ради, м. Мена, вул. Титаренка Сергія, 7.

Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів — Єкименко Ірина Валеріївна, тел. 04644-21001.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність не менше 2 сміттєприбиральних машин з боковим або заднім завантаженням; наявність в штаті не менше 2 водіїв автотранспортних засобів для виконання робіт з вивезення твердих побутових відходів; тарифи на вивезення ТПВ повинні бути сформовані відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від   26 липня 2006 р. № 1010, наявність практичного досвіду роботи з надання даного виду послуг не менше 3 років.
  • Послуги повинні надаватись в межах території міста Мена. Територія міста 15,68 км2. Середня відстань до об’єктів поводження з відходами складає 4 км. Житловий фонд в місті налічує 3904 приватних та 61 багатоквартирних будинків (1024 квартир). На території міста встановлено 261 контейнер для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору. Об'єм контейнера  для збору ТВП 0,7 м. куб.

Під’їзні шляхи — асфальтове або тверде ґрунтове покриття.

Об'єкти утворення побутових відходів на території міста Мена - 61 багатоквартирних житлових будинків (близько 2800 мешканців), з них: 8 будинків обладнаних централізованим опаленням.

Будинки газифіковано, в місті діє 22 ОСББ, балансоутримувачі в багатьох випадках не визначені; біля багатоповерхових будинків встановлено 48 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору.

- 3904 одноквартирних житлових будинків (близько 9400 мешканців), з них:  з централізованим опаленням — відсутні; газифіковано переважну кількість будинків.

Біля одноквартирних житлових будинків встановлено 147 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору.

  • Близько 180 підприємств, установ та організацій міста (юридичні особи), з них: установи та підприємства комунальної форми власності, підпорядковані Менській міській раді - 4; бюджетні установи та організації — 15; заклади охорони здоров`я; освіти, культури, спорту – 8; 11 юридичних осіб з загальної кількості мають централізоване теплопостачання; 41 підключено до системи водовідведення; 122 мають централізоване водопостачання; частина підприємств газифіковано. Встановлено 66 контейнерів для збору ТПВ, де застосовується контейнерний метод збору.

Міське сміттєзвалище знаходиться на сході м. Мена на відстані 0,8 км. від міста Мена, та 0,05 км. від автодороги Р-12. Розрахунковий термін експлуатації сміттєзвалища — 25 років. Проектний обсяг видалення відходів складає 33000 т. Міське сміттєзвалище загальною площею 6,1266 га.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії за адресою м. Мена, вул. Титаренка Сергія,7 у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції: 01.06.2020 року до 10:00 год. Конкурсну документацію можна отримати — вул. Титаренка Сергія, 7, м. Мена, протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі, особисто або надсилається поштою.”

 

 

30 квітня 2020
back