back

Зі святом світлого Христового воскресіння!

Дорогі жителі Менської громади, у цей благословенний час, дозвольте щиро привітати Вас зі святом світлого Христового воскресіння!

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу.

Тож нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі.

Зичу Вам гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів.

Перед кожним з нас, зараз стоять нелегкі виклики. Більше місяця триває карантин. За цей час проведена масштабна робота для недопущення сплеску хвороби в державі та громаді.

Більшість жителів громади відповідально поставилася до вимог, щодо дотримання карантинних правил. Дякуючи Богу і відповідальності, самовідданості кожного з нас, в населених пунктах громади не зафіксовано випадків захворювання на коронавірус. Я хочу подякувати всім Вам за те, що Ви з розумінням поставилися до нової загрози і не наражаєте себе і близьких на небезпеку.

Щоб не допустити сплеску захворюваності після Пасхальних свят, знову і знову прошу з порозумінням поставитись до наших прохань зустріти Великдень вдома. Зустріньте це велике свято у колі рідних і близьких Вам людей. Будьте вдома, і Господь збереже Вас. 

Гарних Вам свят! Христос Воскрес!

Менська міська рада, міський голова Г.А.Примаков
18 квітня 2020
back