back

Територіальний центр соціального обслуговування здійснює пошиття масок

Вже із четверга працівники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Менської міської ради вживають заходів щодо запобігання коронавірусу.

Так, швея комунальної установи Комова Наталія здійснює пошиття масок для забезпечення соціальних робітників установи, які обслуговують людей, що перебувають у них на обліку та працівників КП «Менакомунпослуга», також за потреби масками забезпечуються підопічні територіального центру. Як пояснює директор установи Наталія Гончар, пошиття масок здійснюється у зв'язку з їх дефіцитом у аптеках.

Маска шиється із марлевого відрізу, складається у вісім разів (20 сантиметрів). Довжина виробу складає 14-20 сантиметрів. Дана маска може носитись до 3 годин. Її можна прати та прасувати з обох боків і користуватись ще кілька разів. Медики переконують, що маски необхідно носити лише хворим людям, натомість, за деяких лікарів, маска, навіть саморобна, необхідна навіть здоровим людям, особливо у публічних місцях. Крім цього, маска допомагає не торкатися обличчя руками.

Будьте здорові та не хворійте!

24 березня 2020
back