back

Медичні заклади у громаді переходять на спеціальний режим роботи

Шановні жителі Менщини!

СПОВІЩАЄМО, що на період карантину медичні заклади району переходять на спеціальний режим роботи:

-  призупиняється госпіталізація планових хворих та лікування хворих в денному стаціонарі

- тимчасово відміняються партнерські пологи

- призупиняються профілактичні огляди та щеплення, видача довідок

- не надається планова стоматологічна допомога

- забороняються відвідування стаціонарних хворих

ПРОСИМО:

  • З розумінням ставитись до запровадженого в поліклініці розмежування маршрутів для пацієнтів із явищами застуди та без неї.  Чітко його дотримуйтесь, уникайте скупчень. За наявності ознак застуди активно користуйтеся послугою телефонної консультації сімейним лікарем або зателефонуйте до реєстратури за телефоном 2-17-02 для попереднього запису на прийом.

 

  • Бережіть  себе та своїх рідних. Ким би ви не були і де б не жили - обмежте до мінімуму  коло свого спілкування. Не ходіть і не запрошуйте гостей. Мийте ретельно руки, тримайтеся в чергах на відстані бодай метр один від одного.
  • Якщо ви приїхали з-за кордону - самоізолюйтеся. Навіть якщо в тому регіоні,  звідки ви приїхали, немає епідемії. ви могли заразитися в дорозі, в літаку чи в  автобусі. Ваші рідні дуже чекали на вас. Не наражайте їх на небезпеку. Про свій приїзд повідомте сімейного лікаря та дотримуйтесь його порад
  • Не проводьте над собою експерименти. Не займайтеся лікуванням не  порадившись із сімейним лікарем. При погіршенні стану звертайтеся до швидкої допомоги чи до чергового сімейного лікаря (щоденно без вихідних з 8-30 до 20-00).

ЗДОРОВ’Я НАМ ВСІМ, ЛЮДЯНОСТІ , ТЕРПІННЯ ТА ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ!

 

КНП «МЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ПМСД»                 

КНП «МЕНСЬКА ЦРЛ»

 

24 березня 2020
back