back

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою захисту найкращих інтересів дітей сьогодні відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням заступника міського голови Тетяни Вишняк.

 Всього на розгляд комісії було винесено 10 питань, а саме:

- повторно розглядалася заява жителів м. Мена про визначення місця проживання їх малолітньої онучки разом з ними;

  - два питання стосувалися стану виконання батьківських обов’язків жительками м. Мена та с. Дягова відносно своїх малолітніх дітей;

   - про надання погодження служби у справах дітей малолітнім жителям  с.Стольне та м. Мена, які виховуються в навчально-реабілітаційному центрі на перебування їх у закладі на вихідні та святкові дні.

    - про визначення місця проживання малолітньої дитини разом з матір’ю, жителькою м. Мена;

    - три питання стосувалися надання дозволів на вчинення правочинів дарування та продаж житла та майна, право користування якими мають малолітні діти;

   - про встановлення опіки над малолітньою дитиною-сиротою, жителькою м. Мена.

Під час проведення засідання члени комісії ознайомилися з усіма наявними документи по заявлених справах, що потребували свого вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті.

Також членами комісії були переглянуті та затвердженні індивідуальні плани соціального захисту 23 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на період 2020 року, які перебувають у прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу.

По закінченню обговорення по кожному питанню винесено рішення та надано рекомендації та висновки.

13 лютого 2020
back