back

Обговорення щодо участі Менської громади в проєкті розвитку

Сьогодні у Менській міській раді обговорювали можливість участі Менської громади в проєкті, який реалізує корпус миру США в Україні

На зустріч з працівниками Менської міської ради приїхав керівник цього проєкту Роман Олексенко. Проєкт покликаний сприяти органам місцевого самоврядування та громадським організаціям в їхній діяльності й спрямований на сталий розвиток громад. Він передбачає тимчасове проживання волонтера із США у нашому місті. Волонтер буде спільно з органами місцевого самоврядування та громадськістю працювати у напрямку розвитку нашої громади шляхом спільного планування, написання проєктів, оцінювання, навчання, організації заходів тощо.

Керівник проєкту Роман Олексенко розповів присутнім про деталі реалізації проєкту та особливості перебування волонтерів на містах де вони працюють. Також на зустрічі обговорили можливі перепони реалізації цього проєкту та шляхи їх усунення.

Менська міська рада вже подала відповідну заявку для участі в цьому проєкті й має готовність  взяти в ньому участь. Чи буде проживати волонтер у Мені залежить від керівника проєкту, який проводить відбір на участь, та умов перебування волонтера у нашому місті.   

13 лютого 2020
back