back

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта Менської міської ради

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, Менська міська рада оприлюднює проєкт рішення «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Менської ОТГ»

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення Менської міської ради прийматимуться протягом двох місяців з дати опублікування.

 Зміст проекту: 

Проєкт рішення Менської міської ради  «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Менської ОТГ»

Адреса розробника: 

Менська міська рада, вул. Титаренка Сергія, 7, м. Мена Чернігівської області, тел.(04644) 3-11-79;  [email protected].

Спосіб оприлюднення: 

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть розміщені на офіційному веб-сайті Менської міської ради.


Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом 2-х місяців з моменту оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

 Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово.

Перелік документів для ознайомлення:

1.Проєкт рішення Менської міської ради «Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки на території Менської ОТГ».

2.Аналіз регуляторного впливу.

 

06 лютого 2020
back