back

Оголошується конкурс новорічних історій

     Запрошуємо всіх бажаючих стати чарівниками! Кожен може допомогти у здійсненні мрії чи у вирішенні якоїсь проблеми. Для цього потрібно на електронну адресу [email protected] або на адресу міської ради (вул. Титаренка Сергія, 7, м. Мена) надіслати лист, де розповісти про людину, яка має мрію і не може її сама здійснити. Також очікуємо на історії про людей, які роблять добро іншим і заслуговують, щоб про них дізналися жителі громади. А може, ви знаєте людину, яка потребує допомоги і хочете щоб їй допомогли саме в ці новорічні свята.

     Головні вимоги: цікавий факт і гарна людина, доступний і зрозумілий виклад інформації, оригінальність оформлення, реальність виконання мрії. Увага! Обов’язково в листі має бути зазначено: прізвище, ім’я, по батькові людини, для якої будемо робити диво, а також того, хто написав листа; контактні телефони, адреси проживання. Для неповнолітніх також варто зазначити прізвище, ім’я, по батькові одного з батьків, опікунів або осіб, що їх замінюють та їх контактний номер телефону.

     Листи приймаються - до 17:00 17 грудня 2019 року. Всі листи, надіслані пізніше розглядатися не будуть. Довідки можна отримати за телефоном 2-16-41. 5 пронизливих історій отримають подарунки від міського голови Геннадія Примакова. Здійснити мрію легко! Напиши про це – і стань чарівником!

 

04 грудня 2019
back