back

Добро починається з тебе

 

30 листопада 2019 р. Менським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в міському будинку культури проведено благодійну концертну програму «Золотий Фенікс».
Що таке доброта? Що є добра справа? Чи не забули про це люди в гонитві та багатством і успіхом? Ці питання задавав маленький ангел на сцені глядачам у залі, адже і вони є благодійниками, тобто тими, хто змінює цей світ на краще.
Постійні учасники концерту вже давно є справжніми благодійниками, адже не один рік допомагають збирати кошти, які йдуть на допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, тяжкохворим дітям, всім тим, хто її потребує. Своїм мистецтвом порадували найкращі і найталановитіші місцеві творчі колективи – «Веселий каблучок», «Менщина», Юлія Артюх та «Перлина», «Фієста», «Феєрія», «Калинонька», «Домісолька», «Сюрприз», «Співоча пташка», «Юність», «Барвінок», ансамбль саксофоністів музичної школи та прилуцькі гості – Олександр Дубовик та театр естради «Камертон».
Вперше на сцені «Золотого Феніксу» виступив Артем Тихонов з гурту Steik, вокально-інструментальний гурт  «MetaNoya», які і самі є одними з організаторів благодійних заходів по збору коштів для людей з інвалідністю. Вже вдруге глядачі були зачаровані голосом сестри Наталії Коромець з ансамблю греко-католицької церкви.
В програмі були як традиційні «фішки» концерту, такі як призи цілому ряду глядачів («Фенікс проводиться у 23-й раз), розіграш підписок від інформаційного спонсора - газети «Наше слово», так і нове – благодійна лотерея, кошти від якої будуть передані на лікування Мирона Остапенка.
В холлі працівниками центру була організована стилізована фотовиставка добрих справ. До постійних спонсорів концерту – друкарні «Домінант», ТОВ «Нептун», районної газети «Наше слово», Миколи Бутенка, ФОП «Дорошенко», ТОВ  «Мена Авангард» додалися ФОП «Боженов» і міні-пекарня «ХлібОк», які порадували дитячі творчі колективи  ексклюзивними пряниками від «Золотого Феніксу». Директор центру В.М.Невжинський подякував глядачам у залі, всім учасникам концерту, які щороку підтримують такий важливий соціальний проект та колективу центру, який є організатором і натхненником заходу. 
Від міського голови Геннадія Примакова та виконавчого комітету міської ради  колектив центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді отримав подарунки та квіти.

01 грудня 2019
back