back

Зустріч з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Саме від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.

З метою забезпечення гарантій правового та соціального захисту людей з інвалідністю, учора в приміщенні Менської міської ради було проведено зустріч,  на якій були присутні заступник Менського міського голови Тетяна Вишняк, начальник Відділу охорони здоров`я та соціального захисту населення Менської міської ради Марина Москальчук, фахівці Менського місцевого центру з надання БВПД, директор Комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування" Наталія Гончар та представники  Менського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

На зустрічі обговорювали питання про доступність соціальної,  правової допомоги для цієї категорії громадян та спільні  кроки до ліквідації всіх бар’єрів, що заважають повній та ефективній участі людей з інвалідністю в житті суспільства на рівні з іншими, і створити для них справедливі та сприятливі умови життєдіяльності у Менській міській об'єднаній територіальній громаді.

 

 

 

29 листопада 2019
back