back

СВІТ ПРОФЕСІЙ ОЧИМА ДІТЕЙ

З метою розширення уявлення про світ професій та творчого розвитку молодших школярів, фахівці Менської районної філії Чернігівського ОЦЗ провели конкурс малюнків «Моя майбутня професія» серед учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Творчі доробки юних художників, а це понад 200 робіт з 23 шкіл району, було представлено на розсуд журі. Роботи оцінювались за наступними критеріями: обізнаність у змісті професії, відповідність конкурсній тематиці, рівень володіння технікою та матеріалами, оригінальність, творчий, нестандартний підхід у виконанні роботи, естетичний вигляд та оформлення роботи.

На кольорових малюнках, різних за стилем, художньою майстерністю та техніками виконання, школярі відтворили свої заповітні мрії, уявлення про професії будівельника, лікаря, вчителя, водія, архітектора, режисера, перукаря, кухаря, художника, модельєра,  музиканта, електрика, фотографа, будівельника,  еколога, кухаря, ветеринара та ін.

Самі ж роботи були яскравим прикладом того, що наші діти талановиті, оригінальні у своєму баченні та уявленні про світ професій. Отже членам журі прийшлося нелегко визначити, хто ж краще намалював свою майбутню професію. Тож після обговорення було визначено 34 переможці, яких нагороджено дипломами та подарунками.

 

28 листопада 2019
back