back

Збір кращих практик волонтерства серед молоді Чернігівщини – 2019

   З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик волонтерства серед молоді, комунальною установою «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради в партнерстві з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, оголошено збір кращих практик волонтерства серед молоді.

Основні завдання відбору практик:

1) обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями що розвивають волонтерство в Чернігівській області;

2) публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів розвитку волонтерства серед молоді Чернігівської області;

3) сприяння суспільному визнанню молодіжного волонтерства в Чернігівській області.

До конкурсу запрошуються: активісти, громадські діячі, установи та організації, різних форм власності, які мають успішні практики волонтерської роботи. 

Практика має відповідати наступним критеріям:

• залучення молоді – якою мірою молодь як цільова аудиторія була залучена до розробки та впровадження практики;

• інклюзивність – в якій мірі практика враховує інтереси різних груп населення;

• інноваційність – в якій мірі методи та підходи, використані для вирішення проблеми, були новими та креативними;

• вплив – якою мірою отримані результати є сталими та впливають на досягнення довгострокових цілей;

• можливість адаптації та поширення – якою мірою методика практики дозволяє використовувати її в різних місцях та контекстах.

Підсумки відбору практик :

 – найкращі практики увійдуть збірника «Кращі практики волонтерства серед молоді Чернігівщини – 2019», який надалі широко розповсюджуватиметься серед зацікавлених сторін;

– 10 переможців отримають  відзнаки.

Опис практики необхідно подати до 01 грудня 2019 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRy_1DZlN9S2eNeyMPdotd3-fR2aL-vLpevZKXLK3BJG0Y7Q/viewform

Результати та відзначення 10 практик-переможців відбудеться 08 грудня 2019 року в Чернігівському обласному молодіжному центрі.

        За додатковою інформацією звертатись до Котеленця Олега, начальника відділу молодіжної роботи комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради, (093)792-28-46.

27 листопада 2019
back