back

Віддалені робочі місця стають ближчими до людей

У всіх районах області пенсійники почали обслуговувати громадян з використанням мобільного обладнання на віддалених робочих місцях. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

Віднині кожен мешканець області зможе отримати усі послуги, що надаються в ПФУ, не лише у стаціонарних центрах Фонду, а й у фахівців, які працюють на 30 віддалених робочих місцях,  19 з яких знаходяться в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), 11 — в центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), сільських, селищних радах, в тому числі, в Ніжинському державному педуніверситеті імені М. Гоголя.

Була проведена копітка робота щодо впровадження нових стандартів обслуговування громадян у глибинці області.

Закуплено 24 комплекти ноутбуків, сканерів для роботи на відділених робочих місцях та всіх сервісних центрів нашого регіону. Підготовлені до роботи та активовані електронні ключі eToken для спеціалістів управління обслуговування громадян. Це дозволяє посадовцям пенсійної служби мати захищений доступ через мережу Інтернет до любої пенсійної справи громадян.

На початок жовтня на віддалених робочих місцях, з використанням мобільних пристроїв, надано більш ніж 190 послуг: видача довідок ОК-5, ОК-7, довідок про доходи, надані консультації щодо призначення пенсій, проведена реєстрація користувачів на веб - порталі, прийнятті заяви для виготовлення електронного та паперового пенсійних посвідчень тощо. 

 

 

04 листопада 2019
back