back

Засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

Учора в приміщенні Менської райдержадміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Чернігівській облдержадміністрації. Вела засідання заступник голови обласної державної адміністрації, голова координаційної ради - Наталія Романова.

На засіданні були присутні представники Менської міської ради: секретар ради Юрій Стальниченко та Завідувач сектору  сім'ї молоді та спорту Олександр Федорченкою.   

Одною з головних тем, які обговорювалась на засіданні були події, що трапились на Менському кладовищі напередодні дня міста Мена, а саме, резонансний акт вандалізму. 

Багато було сказано учасниками заходу про подальше недопущення подібних випадків, пріоритетність національно-патріотичного виховання, про гібридну війну з Російською федерацією та профілактичну роботу з населенням й освітніми закладами.

Дуже зворушливими були промови матерів загиблих героїв, які є членами громадської організації «Єдина родина Чернігівщини». Всі присутні погодилися в тому, що влада всіх рівнів, громадські організації та населення повинні бути згуртовані в напрямку роботи, яка стосується патріотичного виховання молоді так і старшого покоління. 

 

10 жовтня 2019
back