back

У Менській міській раді говорили про додержання нового трудового законодавства

 

Учора 26 вересня в приміщенні Менської міської ради відбувся семінар з питань дотримання вимог з охорони праці та трудового законодавства, стосовно актуальних змін у трудовому законодавстві.

Провели семінар працівники управління Держпраці у Чернігівській області, а саме;  начальник відділу з питань експертизи умов праці Ростислав Маньковський й головні державні інспектори з питань додержання законодавства про працю Оксана Карабан та Сергій Марченко.

На семінарі говорили про відповідальність роботодавців за порушення трудового законодавства, новий порядок перевірок Держпраці. Слід зазначити, що саме на підставі результатів перевірки Держпраці посадових осіб може бути притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності, а саме підприємство — до фінансової відповідальності.

Жваву дискусію викликала тема організації роботи охорони праці,  а саме, питання дотримання норм охорони праці, відповідальність за їх порушення та аспекти налагодження  чіткої роботи системи охорони праці в установах та організаціях.

У семінарі взяли участь представники відділів та установ Менської  міської ради  й представники установ та організацій Менської ОТГ.

 

 

 

 

 

 

27 вересня 2019
back