back

Дотримуйтесь Правил дорожнього руху - вдома вас чекають живими!

Згідно з аналізом Всесвітньої організації охорони здоров’я, дорожньо-транспортні пригоди є головною причиною смертності молодих людей у віці від 15 до 29 років та однією із трьох основних причин смертності осіб віком від 5 до 44 років. Щорічно на дорогах світу гине понад 1,2 млн осіб, а несмертельні травми отримують до 50 млн осіб. Україна займає п’яте місце по кількості загиблих у дорожніх пригодах після Малайзії, Аргентини, Греції та Камбоджі і є однією з найбільш небезпечних країн для учасників дорожнього руху.  Сумна статистика свідчить, що питання дотримання Правил дорожнього руху є дуже актуальним на сьогодні.

Основними причинами ДТП є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та проїзду перехресть, недотримання дистанції, керування транспортними засобами у нетверезому стані. Тож, закликаємо керманичів бути завжди уважними та сумлінніше дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

За вісім місяців 2019 року в Україні трапилося 100236 дорожньо – транспортних пригод, в результаті яких загинуло 1991 людина, повідомляє прес – служба патрульної поліції України.

 

24 вересня 2019
back