back

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою захисту найкращих інтересів дітей сьогодні відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням заступника міського голови Тетяни Вишняк.

В ході засідання були заслухані заявники та запрошені, члени комісії ознайомилися з наданими матеріалами та підготовленими документами.

Всього на розгляд комісії було винесено 6 питань, а саме:

        - два питання про надання дозволів на влаштування двох малолітніх жителів с. Садове до Чернігівської загальноосвітньої школи інтернату в зв’язку з тим, що діти зараховані або продовжують навчання в ДСЮШ «Юність» на базі якої нема гуртожитку; 

- про визначення часів побачень жителя м. Конотопа з малолітньою донькою, яка проживає разом з матір’ю в м. Мена;

        - три питання стосувалися стану виконання батьківських обов’язків жительками м. Мена та с. Дягова щодо своїх малолітніх дітей.

          Питання стану виконання батьківських обов’язків трьома матерями були перенесені на наступне засідання, в зв’язку не явкою даних громадянок з невідомих причин.  

За результатами засідання по всіх питаннях комісією прийняті конструктивні та виважені рішення в інтересах дітей та надано рекомендації та висновки.

 

 

21 серпня 2019
back