back

П'яті роковини з дня загибелі учасника антитерористичної операції на території Луганської області Сергія Титаренка

Минають п’яті роковини з дня загибелі учасника антитерористичної операції на території Луганської області Сергія Титаренка.

10  серпня о 10:00 на центральному кладовищі м. Мена вшанують пам’ять героя.

Народився Сергій 8 серпня 1992 року у місті Мена Чернігівської обл. Закінчив Менську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка. У 2010 році закінчив Сосницький професійний аграрний ліцей, здобув професію електрозварника ручного зварювання; водія автотранспортних засобів категорії "С".

З квітня 2011 по квітень 2012 року проходив строкову військову службу у Збройних Силах України в/ч А 3251. За військовою спеціальністю командир автомобільного відділення. Одержав звання молодшого сержанта. При проведенні першої хвилі мобілізації був призваний 19 березня 2014 року до лав Збройних Сил України.

З 24 липня брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Служив старшим навідником 2-го гаубичного самохідно-артилерійського взводу 3-ої гаубичної самохідно-артилерійської батареї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону військової частини В 1688. Загинув 9 серпня 2014 року у ході ведення бою за селище Челюскінець Лутугинського району Луганської обл. Похований у рідному місті на центральному кладовищі.

Указом Президента України № 270 від 15 травня 2015 р. нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Наказом Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО "Побратими України" за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість, виявлені при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України у ході проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей нагороджений нагрудним знаком "За оборону Луганського аеропорту" (посмертно).

 

07 серпня 2019
back