back

Депутати гміни Жиракув підтримали ініціативу встановлення дружніх відносин з Менською громадою

Минулої п'ятниці, 26 липня, депутати гміни Жиракув Республіка Польща підтримали ініціативу про встановлення дружніх відносин та партнерства з Менською міською об'єднаною теритоіральною громадою.

Про цю новину Менську міську раду повідомив війт гміни Жиракув пан Марека Рончки. Сьогодні на адресу Менської міської ради надійшов електронний варіант угоди для опрацювання та подальшого спільного підписання.

Нагадаємо, що в кінці травня Менську міську об'єднану територіальну громаду з візитом відвідали війти та бурмістри гмін басейну річки Віслоока. дПі час візиту було обговорено варіанти співпраці та встановлення дружніх відносин між органами місцевого самоврядуванн Чернігівщини та Республіки Польща, в тому числі питання про дружбу та співробітництво обговорили міський голова Геннаддій ПРимаков та секретар ради Юрій Стальниченко з війтом гміни Жиракув Мареком Рончки. На початку червня депутати Менської міської ради під час сесії, підтримали таку іінціативу і погодили встановлення дружніх відносин та партнерства між органами місцевого самоврядування України (в особі - Менська міська рада) та Республіки Польщі (в особі - Гміна Жиракув). 

Тож на сьогодні у нашої громади з'явився ще один Європейський Партнер в особі Гміни Жиракув.

29 липня 2019
back