back

Менська громада крокує в «Громаду, дружню до дітей та молоді»

Учора з приміщення Менської міської ради відбулась робоча зустріч за участі міського голови Г.А.Примакова з представниками МА «Євростратегія» щодо провадження в Менській ОТГ ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Ще у травні 2019 року Менська ОТГ була вибрана однією з 11 (серед 170 муніципалітетів України) для участі в ініціативі та отримання статусу кандидата в «Громаду, дружню до дітей та молоді» (або ГДДМ), а надалі і сам статус ГДДМ. Хочеться звернути увагу, що Менська ОТГ перша з усіх муніципалітетів Чернігівської області приймає участь у даному проекті.

Світлана Рогова, координатор проекту ознайомила присутніх з головними завданнями ініціативи, шляхом її впровадження та поділилась деякими практиками впровадження даного проекту в інших муніципалітетах України.

Надалі починається кропітка робота з підготовки ситуаційного аналізу громади та розробки плану дій на 2-3 роки щодо покращення умов життя дітей та молоді в громаді (в рамках впровадження ініціативи). Тому слідкуйте за подальшими новинами на сайті та сторінках в соцмережах з хеш-тегом #Мена_прямує_в_Громада_дружня_до_дітей_та_молоді

 
 
26 липня 2019
back