back

Щодо характеристики житлових будинків

На виконання законів України «Про державну статистику», «Про Всеукраїнський перепис населення» та розпоряджень Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2008 року №581-р «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» (зі змінами) та від 18 липня 2018 року №504-р «Про проведення пробного перепису населення» Управлінням статистики у Менському районі розпочато комплекс робіт з підготовки до Всеукраїнського перепису населення.                                           

У жовтні-листопаді 2019 року планується виконання робіт зі складання квартальних списків житлових будинків та житлових приміщень в інших   будівлях у міських та великих сільських населених пунктах (із чисельністю населення 2800 осіб і більше) та списків сільських населених пунктів. Це  один із найважливіших етапів підготовчих робіт, оскільки від якості складання цих списків залежить  правильність проведення переписного  районування та забезпечення  повноти  обліку  населення під  час Всеукраїнського  перепису населення.

 

З метою належного   виконання вищезазначених   робіт, просимо не пізніше 25 липня п. р. надати додаткову інформацію стосовно характеристики житлових будинків згідно додатку.

 

          Відповідь можете надіслати на електронну адресу   управління статистики у Менському районі E-mail: [email protected] .

 

23 липня 2019
back