back

Сучасна освіта вимагає забезпечення відповідних умов, в тому числі, і якісних меблів, які мають відповідати санітарно-гігієнічним вимогам

У заклади загальної середньої освіти Менської міської ради завезено сучасні меблі для перших класів початкової школи.

Реформа, що триває, передбачає внесення кардинальних змін в освітній процес. Сучасний підхід застосовується, як в програмі навчання, так і в комфорті та безпеці здоров’я учнів.

Комфортні та безпечні меблі для початкових класів – це одна з найважливіших вимог освітньої реформи, так як все в класній кімнаті повинно сприяти бажанню дітей черпати нові знання. Кожна дитина має свій талант, а концепція Нової української школи допомагає його розкриття. Нові парти для учнів є мобільними, безпечними та  екологічними. Новітні модульні столи, забезпечують можливість працювати колективно, але з індивідуальним місцем для кожної дитини.  Учні матимуть можливість вільно пересуватися класом, трансформуючи свої робочі місця для групової та індивідуальної роботи. Дошки аудиторні магнітно-крейдові стаціонарні дають широкі можливості у використанні їх і вчителями, і дітьми. Шафи яскравого кольору та сучасно оформлені. Діти із задоволенням використовуватимуть їх в освітньому процесі та під час перерв, а педагоги зможуть зберігати у них конструктор Лего, дидактичний матеріал, учнівське приладдя та інше.

22 липня 2019
back