back

У Мені стався нещасний випадок

  Сьогодні, 8 липня, у Мені під час аварійних робіт упав з електроопори і загинув на місці працівник Менської дільниці Корюківського РЕМу.
08 липня поточного року близько 11 години до Менського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час аварійних робіт загинув працівник РЕМу. 


  Виїздом на місце події було встановлено, що останній працював електромонтером Менської дільниці Корюківського РЕМу. Близько 11 години він проводив ремонтні роботи на електроопорі на вулиці Чернігівський шлях в м.Мена. Чоловіка вдарило струмом і він помер на місці події до прибуття швидкої допомоги.


  За даним фактом слідчим відділення Менського відділу поділу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки),- карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 Інформація Менського відділу поліції

08 липня 2019
back