back

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Менська публічна бібліотека»  Менської міської ради

 

    Відділ культури Менської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Менська публічна бібліотека» Менської міської ради Менського району Чернігівської області.

    Загальні вимоги до кандидатів: вільне володіння державною мовою, що має вищу  освіту. Стаж роботи за профілем не менше 3-х років, здатність за своїми діловими та моральними якостями виконувати відповідні посадові обов’язки.

    Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною, або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена, або не знята в установленому порядку; або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення, є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює керівництво державним чи комунальним закладом культури, а саме, центрального органу виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

    Особи, які беруть участь у конкурсі, впродовж 30-ти днів від оголошення, подають такі документи:

  1. Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»
  2. Автобіографію, що містить прізвище, ім’я, по – батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (зняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти, чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  3. Копію документів, що посвідчує особу;
  4. Копію документів про освіту;
  5. Відомості про наявність чи відсутність судимості;
  6. Два рекомендаційні листи довільної форми;
  7. Мотиваційний лист довільної форми.

Склад

 

 комісії з проведення конкурсного добору на зайняття посади директора комунального закладу «Менська публічна бібліотека» Менської міської ради.

 

Секретар конкурсної комісії:

ДУРНИЦЬКИЙ Богдан Вікторович

 головний спеціаліст відділу культури Менської міської ради

 

Члени конкурсної комісії:

ВИШНЯК Тетяна Сергіївна

Заступник  міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради

 

ДДЕДЕНОВА Світлана Веніамінівна

 Провідний спеціаліст відділу культури Менської міської ради

МАРИНЧЕНКО  Оксана Володимирівна

Організатор культурно – дозвіллєвої діяльності комунального закладу «Центр культури та дозвілля молоді» Менської міської ради

СКРИПКА  Людмила Вікторівна

Зберігач фондів комунального закладу «Менський краєзнавчий музей ім. В. Покотила»

САВЧЕНКО  Любов Миколаївна

  Бухгалтер1 категорії централізованої бухгалтерії відділу культури Менської міської ради 

КРУТИЙ Віталій Олександрович

Голова  Менської районної організації профспілки працівників культури України

 

05 липня 2019
back