back

Holi day. День молоді

Цієї неділі, 30 червня, молодь міста запалювала на яскравій вечірці Holі Day, приуроченій Дню молоді. Організаторами заходу стали Центр культури та дозвілля молоді Менської міської ради і молодіжний клуб «МЕМ».

Лозунг вечірки «Розфарбуй літо» підкреслював настрій учасників свята: близько 200 чоловік обсипали один одного кольоровими фарбами холі. Гарний настрій та чудову атмосферу подарували запальні ведучі, учасники молодіжного клубу МЕМ - Ігор Овчаренко, Софія Маринченко та Вікторія Манжула. Розпочали з кольорового феєрверку фарбами, який продовжився цікавими та веселими конкурсами, кольоровими боями, обіймами та запальною дискотекою.

Додавала святкового настрою драйвова музика від DJ David та танцювальні флешмоби від Аліни Буцан, учасниці клубу «МЕМ», а також імпровізований флешмоб від гуру танцю – хореографа Вікторії Кулагіної. Соліст гурту «Пуск» Максим Лукаш, який прийшов відвідувачем на захід теж вирішив подарувати молоді міста вокальний подарунок та виконав дві пісні, що додало емоцій нашій вечірці.

Всі бажаючі долучилися до створення кольорової фотозони та написали свої вітання і побажання молоді громади. Учасники конкурсів отримали гостинці. Також смачні подарунки отримали найкращі танцюристи цього вечора. Захід відбувався за підтримки Геннадія Примакова та Відділу культури Менської міської ради.

 
 
 
 
01 липня 2019
back