back

Позачергове засідання комісії з прав дитини

Сьогодні на позачерговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді, яку провела заступник міського голови Тетяна Вишняк було розглянуто подання служби у справах дітей про негайне відібрання двох малолітніх дітей від матері, жительки м. Мена.

Молода матір була неодноразово попереджена про необхідність змінити своє ставлення до виховання дітей. На попередньому засіданні комісії їй було надано випробувальний термін та поставленні конкретні умови в разі невиконання яких буде порушуватися питання про відібрання дітей від матері.

На жаль мати ніяк не відреагувала на рекомендації, продовжує вести звичний спосіб життя, постійно створює небезпечні умови для проживання дітей, часто залишає їх без нагляду, не піклується про їх стан здоров’я, що несе безпосередню загрозу життю та здоров'ю малолітніх.

За результатами засідання комісією прийнято рішення рекомендувати виконавчому комітету затвердити висновок про негайне відібрання дітей від матері без позбавлення її батьківських прав.

20 червня 2019
back