back

Відбувся І етап фестиваль-конкурсу "Молодь обирає здоров'я"

З метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя 24 травня 2019 року в малому  залі Менського будинку культури відбувся І (ОТГ) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

З початком фестивалю-конкурсу присутніх привітав секретар Менської міської ради Стальниченко Юрій Валерійович.

У конкурсі взяли участь шість команд закладів  освіти громади:

  1. Команда «Біоритм» Дягівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  2. Команда «FIRE» (Вогонь) Киселівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  3. Команда «Імпульс» Менської гімназії;
  4. Команда «Тет-А-Тет» Синявського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  5. Команда «Брілліант екіп» Менського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка;
  6. Команда «Семицвіт» Лісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Програмою фестивалю було передбачено проведення конкурсу плакатів, фотографій та літературно-музичних, художньо-спортивних міні-композицій. Учасники демонстрували продуманий підхід до режисури виступу, гарну спортивну форму, хореографічні і вокальні здібності, а також яскраві костюми.

Тематика виступів команд була спрямована на популяризацію, пропаганду, роз’яснення серед підлітків та молоді переваги здорового способу життя, а також на формування безпечної поведінки та збереження власного здоров’я.

Художні роботи та композиції оцінювало компетентне журі, якому було не просто обрати переможців. Отже, цього року маємо двох дипломантів І ступеня - це команда «FIRE» Киселівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та команда «Семицвіт» Лісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. Диплом ІІ ступеня отримала команда «Біоритм» Дягівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Команда «Брілліант екіп» Менського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка та команда «Імпульс» Менської гімназії розділили між собою переможний диплом ІІІ ступеня. Диплом за активну участь має команда «Тет-А-Тет» Синявського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. У номінації «Мотиваційний плакат» перемогу здобула команда «Семицвіт» Лісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. У номінації «Фото дня» команда «FIRE» (Вогонь) Киселівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів була найкращою. Команда «Біоритм» Дягівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів поповнила свої здобутки дипломом у номінації «Оригінальність виступу».

Свято видалось яскравим, веселим, сповненим бажань бути здоровими та щасливими. У залі панувала супер-атмосфера.

Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу та їх наставникам за відповідальність, креативність підходу, організацію і професіоналізм. А командам «FIRE» Киселівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та «Семицвіт» Лісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів бажаємо успіхів та перемоги на обласній сцені!

За інформацією Відділу освіти Менської міської ради

 

24 травня 2019
back