back

Переможців II Міського конкурсу "Якби я став мером" визначено

Нещодавно молодь громади активно взяли участь вже у II міському конкурсі «Якби я став мером» та підготували проекти для розвитку Менської ОТГ.

Школярі та студенти Менської ОТГ взяли участь у вирішенні питань місцевого самоврядування. Всі 17 робіт були креативними, творчими та не звичайними. Найкращими роботами визнано 3-оьх учасників: Шорохову Ярину, студентку ВНЗ Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя, яка запропонувала 7 кроків до поліпшення життя у м. Мена, Лук’яненко Олексія, учня 2-А класу Менської гімназії, який хотів би створити справжній ролердром - спортивний майданчик для катання на роликах, скейтбордах та велосипедах та Москальчук Діану, ученицю 4-В класу Менської гімназії, яка б хотіла бачити всіх дітей щасливими не зважаючи на будь які погодні умови, і запропонувала аквапарк під назвою «Океан».

Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам II міського конкурсу «Якби я став мером» за їх не байдужість та патріотичне ставлення до розвитку громади. Відчувається, що молодь бачить кращим майбутнє нашої Батьківщини!

Всі переможці отримали подяки та подарунки від міського Голови Геннадія Примакова.

 
 
21 травня 2019
back