back

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Дорогі ветерани!

Шановні жителі громади!

Щиро вітаємо з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

74 роки відділяє нас від весни 1945 року. 9 травня назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день національного тріумфу, перемоги величі братерства. На передовій та трудовому фронті всі українці наближали омріяну перемогу.

Ми в неоплатному боргу перед нашими дідами та прадідами, які згубивши свою молодість та здоров’я в боях, подарували нам мирне небо, можливість виховувати дітей у вільній країні.

Віддати цей борг можна лише реальними справами, забезпечивши для наших ветеранів та їхніх нащадків гідне переможців життя.

Низько схиляємо голови перед мільйонами загиблих у Другій Світовій війні, віддаємо шану всім, хто воював на фронтах, хто самовідданою працею в тилу наближав довгоочікувану Перемогу.

Ми пам’ятаємо про Ваш подвиг і ця пам’ять додає сил у боротьбі проти зовнішнього агресора. Проти нього піднялася вся держава і це означає, що в України є майбутнє.

Від щирого серця бажаємо всім здоров’я, довголіття, миру і родинного тепла, а нинішнім захисникам Батьківщини – незламного духу і відданості своїй державі.

Слава Україні!

З повагою, міський голова Г Примаков депутати та виконком Менської міської ради.                                               

 

08 травня 2019
back