back

ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ГРОМАДСЬКОМУ БЮДЖЕТУВАННІ. ПОСПІШАЙТЕ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ.

500 000 грн. заплановано на реалізацію громадських проектів Менської ОТГ у 2019 році.

Станом на 10 квітня до міської ради надійшло 8 проектів, два з яких по місту, шість – по селам громади. Ознайомитися з проектами вже можна за посиланням .

Наголошуємо, що проекти подаються окремо для міста і селища Макошине та окремо для сіл громади. Бюджет одного проекту не може перевищувати 125 000 грн.

Нагадуємо, що проекти, які претендуватимуть на фінансування з громадського бюджету, приймаються по 15 квітня включно.

Подати проект можуть громадяни України, які досягли 14-річного віку. Проект має бути підтриманий щонайменше 15-ма громадянами України, що належать до Громади, досягли 14 років і отримали паспорт громадянина України (окрім автора/авторів Проекту).

Автор має право надіслати проект в електронному вигляді електронною поштою за адресою [email protected] у вигляді відсканованого оригіналу документу за обов’язкової умови подачі паперової копії Проекту.

Голосування за проекти, реалізація яких можлива у рамках бюджету участі, триватиме з 01 червня по 20 червня 2019 року включно. За підсумками голосування проекти-переможці будуть реалізовані.

Голосувати можуть громадяни, зареєстровані на території громади, які досягли 16-річного віку (за наявності паспорта громадянина України). Свій голос можна віддати за 2 вподобаних проекти: один з міської групи і один з сільської.

 

11 квітня 2019
back