back

ВЖЕ ЧОТИРИ ПРОЕКТИ ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ФІНАНСУВАННЯ ЗА РАХУНОК КОШТІВ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ

До 15 квітня громадяни, які досягли 14-річного віку, можуть подавати свої ідеї щодо розвитку міста у вигляді проектів. 

Сферами реалізації проектів можуть бути:

– благоустрій та розвиток інфраструктури;
– охорона навколишнього середовища;
– спорт і фізична культура;
– культура і туризм;
– безпека й громадський порядок.

На сьогодні до міської ради надійшло 4 таких проекти:

  1. ПРОЕКТ «Спортивний майданчик з вуличними тренажерами» (автор Андрійченко Юрій).
  2. ПРОЕКТ “Покращення матеріально-технічної бази спеціальними тренажерами спортивно-оздоровчого клубу «Strong Mena»” (автори – Сергій Нагорний, Сергій Таратухін та Олександр Федорченко)
  3. ПРОЕКТ Облаштування дитячого майданчика «Відпочиваємо разом» (центр с. Синявка Менської міської ради Чернігівської області). Автор проекту – Семко Наталія Михайлівна.
  4. ПРОЕКТ WorkOut майданчик з вуличними тренажерами в с. Дягова (автори проектів – Артем Лябах, Микола Пушкаренко, Наталія Бурка).

У квітні-травні експертна група розглядатиме подані проекти на відповідність їх критеріям, визначеним у Положенні.  Після цього, відібрані проекти будуть виставлені на розсуд жителів громади. В результаті голосування будуть визначені проекти-переможці, які і отримають фінансування.

Тож, будьте активними у житті громади: беріть участь у «Громадському бюджеті», створюйте проекти та вболівайте за них, адже без активної життєвої та громадянської позиції ми ніколи не будемо жити краще.

Разом ми зможемо набагато більше, приєднуйтесь!
З інформацією про громадський бюджет та бланками необхідних документів для підготовки проекту можна ознайомитись за посиланням 

29 березня 2019
back