back

В МІСТІ ВІДБУДЕТЬСЯ СЕМІНАР З ПИТАНЬ ЕНЕРГОФЕКТИВНОСТІ ДЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

03 квітня 2019 року Менська міська рада за підтримки Міжнародної фінансової корпорації та проекту ЄС/ПРООН «HОUSES» відбудеться семінар на тему: "Енергоефективність для ОСББ. Фонд енергоефективності"

Під час семінару, учасникам заходу буде презентовано проект ЄС/ПРООН «HОUSES» від координатора Ніни Подколзіної. Крім того від експерат IFC Миколи Коломійця учасники дізнаються про основні вимоги до термомодернізації житла та інженерних мереж багатоквартирних будинків, обговорять фінансову доцільність заходів термомодернізації, їх варість, джерела фінансування, які можуть використати жителі багатоквартирних будинків та заходи з термомодернізації. Також учасники семінару обговорять і основні зміни у законодавстві України, які стосуються сфери енергоефективності, в тому числі викорисатння можливостей Фонду енергоефективності та етапи реалізації енергоефективних проектів. По завершенню заходи, всі бажаючі отримають індивідуальні консультації.

Для учасні в заході запрошується голови ОСББ, або їх заступники, ініціативні жителі інших багатоквартирних будинків, а також представники засобів масової інформації, депутати місцевих рад та інші зацікавлені особи. Для участі  заході прохання пройти попередню реєстрацію за посиланням

Початок заходу з 10:00.

Місце проведення: зал засідань Менської міської ради

27 березня 2019
back