back

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

 

    Сьогодні вже минають четверті роковини з дня, як обірвалося життя  Героя України – Максима Головатого. 18 лютого 2015 року сержант Головатий загинув від снайперського вогню під час відходу українських військ з міста Дебальцеве Донецької області.

    Указом Президента України № 103 від 21 березня 2016 року «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

   Вшанувати пам’ять до Алеї Героїв АТО та на могилу загиблого воїна прийшли близькі та родичі, представники органів влади і громадськості, однокласники, класний керівник та вчителі зі  школи, де навчався Максим.

   З промовою шани та подяки за подвиг Максима перед Батьківщиною до присутніх звернулася заступник міського голови Тетяна Вишняк,  класний керівник Галина Петрик та однокласниця Ольга Дем’яненко.

 Настоятель Української Греко-Католицькій Церкви Успіння Пресвятої Богородиці в м.Мена отець Роман Халус провів поминальну молитву на могилі загиблого воїна.  Після чого всі присутні вшанували пам'ять Максима хвилиною мовчання та поклали квіти на могили загиблих Героїв.

Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами.

Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо.

18 лютого 2019
back