back

"В РИТМІ ТАНГО"

     14 лютого у міському Будинку культури відбулась концертно-розважальна програма «В РИТМІ ТАНГО». Де всіх присутніх у фойє БК зустрічала романтична фото зона у вигляді серця, яку власноруч виготовили учасники Менської молодіжної ради. Також кожен міг залишити побажання на ватмані та відповісти на питання, а що ж для них означає любов? При вході кожен глядач отримав валентинку від міського голови Геннадія Примакова.

     Концертна програма розпочалась з виступу колективу східного танцю «Самарканд», далі міський голова привітав всіх присутніх з Днем Закоханих та влаштував лотерею, де щасливчики отримали квіти, солодощі, романтичну вечерю та фотосесію. Також до глибини душі вразила історія двох закоханих Галини та Миколи Дорошенків, які ще з 5-го класу були закохані один в одного і вже 62 роки живуть у великому розумінні та єднанні. З нагоди свята міський голова подарував їм подарунок – мікрохвильову піч. Захід продовжили романтичною атмосферою танцювальних номерів зразкового дитячого ансамблю сучасного танцю «Сюрприз», танцювальна група ансамблю «Менщина» разом з Катериною Носенко та Ігорем Овчаренко, учасники зразкового дитячого хореографічно-циркового колективу «Фієста», учасники зразкового колективу «Юність», дует саксофоністів музичної школи під керівництвом Юрія Дробиша, солісти Олександр Мельник, Олеся Бикова, Наталія Підлипська, Тетяна Кушнеренко, Олексій Бакута та Олена Литвин.

    Щира вдячність за організацію та проведення заходу всім працівникам відділу культури Менської міської ради. Концерт відбувся за підтримки міського голови Геннадія Примакова та депутатів Менської міської ради Ігоря Солонаря, Наталії Чичкан, Ірини Нестеренко, Романа Бутенко. Кохання врятує світ. Кохайте та будьте коханими. Зі святом!    

Фото можна побачити за посиланням 

15 лютого 2019
back