back

ОЦІНИТИ ВЛАСНІ ЗДІБНОСТІ МОЖНА ЗА ДОПОМОГОЮ ОНЛАЙН СЕРВІСУ "МОЯ ПРОФЕСІЯ: КОНСУЛЬТАЦІЙНА МЕРЕЖА"

Нещодавно фахівцями Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості проведено ряд профорієнтаційних уроків для учнів 8-9 класів Макошинського та Феськівського загальноосвітніх закладів району.

Основна мета заходів – сформувати реальний погляд учнів на вибір професії з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці.

Під час профуроків фахівець філії Зоя Ганнущенко інформувала школярів про стан регіонального ринку праці, про послуги служби зайнятості, конкурентоспроможні і перспективні професії, шляхи їх опанування, вимоги роботодавців до сучасного робітника та детально знайомила школярів із функціональними можливостями веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа», а також зорієнтувала на проходження психодіагностичного тестування за допомогою даного сервісу. з метою визначити свої професійні інтереси та цінності, психологічні схильності та особливості. що дасть можливість не лише поглянути на комбінацію своїх особливостей у розрізі професійної спрямованості, а й окреслити подальші перспективи.

В щирому діалозі діти намагались дати відповіді на питання щодо їх майбутнього життєвого та професійного шляху. Час пройшов з цікавістю та користю, усім бажаючим надано відповіді на запитання та індивідуальні консультації з питань вибору майбутньої професії.

 

14 лютого 2019
back