back

ЗАНЯТТЯ ІЗ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ З ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ВІЙСЬКОВИЙ ОБЛІК

07.02.2019 року відділом освіти Менської ОТГ, під керівництвом заступника начальника відділу освіти  В.Л. Люшиної,  проведена розширена нарада за участю керівників закладів освіти та семінар-навчання з питань військового обліку. Головним спеціалістом відділення військового обліку і бронювання солдатів, сержантів запасу Менського РТЦКСП Чудецьким С.О. докладно висвітлено питання щодо ведення персонального військового обліку призовників і військовозобов’язаних, які працюють у закладах освіти Менської ОТГ

В нараді взяли участь представники Менського районного центру зайнятості, які розповіли учасникам зібрання про обов’язки роботодавця щодо подання звіту «Про попит на робочу силу», крім цього порушили питання щодо підвищення ефективності роботи шкільних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО з використання  веб-базової платформи «Моя професія: консультаційна мережа».

Провідним спеціалістом відділу освіти Федорченко С.В. висвітлено питання   про реєстрацію учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти Менської ОТГ на ЗНО 2019, «Про особливості державної підсумкової атестації учнів 4-х та 9-х класів в 2018-2019 н. р

Методист методичного кабінету відділу освіти Кузьомка В.В. акцентувала увагу присутніх на результативності участі команди учнів Менської ОТГ в III  обласному етапі учнівських олімпіад з базових дисциплін та наголосила на тому, що станом на 07.02.2019 ( за підсумковим наказом управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації) учнів закладів освіти Менської ОТГ вже вибороли 11 дипломів різних ступенів ( 2 дипломи I ступеня, 3 дипломи II ступеня та  6 дипломів  III ступеня ).

Наразі очікуємо решту підсумкових наказів, які підтвердять гарні результати наших учнів в обласних олімпіадах з інформатики, математики, біології, російської мови та географії.

                                     

08 лютого 2019
back