back

Менська міська рада оголошує конкурс відеороликів до Міжнародного дня рідної мови

21 лютого ми святкуємо Міжнародний день рідної мови. Саме зараз в умовах Російської агресії заради прийдешніх поколінь, ми повинні завзято зберігати і шанувати мову, як це робили наші славні предки. Тож, як писав Максим Рильський: «...Як парость виноградної лози плекаймо мову...». Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

Увага, у конкурсі можуть брати участь всі охочі. Метою цього конкурсу відеороликів є виховання у громадян любові до рідної мови, почуття національної гідності, інтересу до народних звичаїв  та традицій.

Умови конкурсу: Зняти тематичний відеоролик, на якому вам  потрібно презентувати будь-який вірш, пісню чи інший художній твір українською мовою.

-Відеоролик повинен тривати не більше 3-х хвилин

-Відповідати тематиці

1. З 6 до 15 лютого зніміть відео-виступ.  Після цього відправте його на електронну адресу  [email protected], обов’язково залишивши свої контактні дані: прізвище, ім'я, мобільний номер телефону, місце роботи чи навчання.

2. З 15  до 21 лютого  на сторінці Менської міської ради  мережі Faceboock проходитиме онлайн-голосування, на якому відвідувачі оберуть переможця.

Переможець конкурсу отримає суперприз від міського голови Геннадія Примакова

 

06 лютого 2019
back