back

В МЕНІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ЖИМУ ШТАНГИ ЛЕЖАЧИ

02 лютого в приміщенні Центру культури і дозвілля молоді проходив відкритий турнір Менської об’єднаної територіальної громади з жиму штанги лежачи. В змаганнях взяли участь близько тридцяти учасників з міст Мени та Коропа. За звання найсильнішого учасники протистояли в двох вікових категоріях: «школярі» та «дорослі».

Серед школярів у ваговій категорії до 65 кілограмів впевненуперемогу здобув Пастушенко Роман, другим став Мазний Павло і третє місце за Сидоренком Андрієм. Не менш цікавою була категорія 65-75 кілограмів де хлопці йшли вага в вагу, але все вирішилось за коефіцієнтом Вілкса. Отже, перше місце посів Гуц Дмитро, Молочко Владислав та Цимбалюк Максим розділили друге та третє місця відповідно. У ваговій категорії 75 + впевнену перемогу здобув Мурований Богдан, друге за Левчиком Олексієм, а третє - за Шумним Андрієм.

Серед дорослих у ваговій категорії до 70 кілограмів перше місце посів Кравченко Владислав, друге – Долинний Руслан. І знову все вирішив коефіцієнт Вілкса в категорії 70-80 кілограмів, перемогу здобув Котов Микита, друге почесне місце посів Момот Ярослав. У вагових категоріях 80-90 та 90+ першими стали – Нагорний Сергій та Руденко Андрій відповідно.

За кращим результатом у віковій категорії «школярі» абсолютним чемпіоном став Пастушенко Роман , якому підкорилася вага в 105 кілограмів. Серед дорослих абсолютним чемпіоном став Нагорний Сергій з вагою в 145 кілограмів.

Щиро дякуємо за допомогу в організації даного заходу Менській міській раді, Центру культури і дозвілля молоді, Івченку Юрію, Микитенку Юрію та Литвиненку Володимиру. Бажаємо нашим хлопцям міцного здоров’я, впевненості в своїх починаннях і побільше перемог.

04 лютого 2019
back