back

ХК "МЕНА" ВОЛОДАР КУБКУ МЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ХОКЕЮ З ШАЙБОЮ

26 січня на міському стадіоні «Колос» проходив традиційний перехідний кубок Менської міської ради з хокею із шайбою. В змаганнях взяли участь три команди з м. Бахмач, м. Мена та Ромнів. Хочеться відмітити, що незважаючи на справжній зимових холод ХК «Ромни» завітали до нас з самої Сумщини. На нашій «льодовій арені» були присутні почесні гості: Менський міський голова Геннадій Примаков, мер міста Ромни – Сергій Салатун, директор ФСТ «Колос» м. Бахмач – Микола Мицик та зірка українського хокею світового рівня, майстер спорту міжнародного класу, наш земляк – Руслан Борисенко.

В першому поєдинку за перемогу зійшлися ХК «МЕНА» та ХК «РОМНИ» де наші хлопці впевнено перемогли з рахунком (8:3). Наступний поєдинок між ХК «БАХМАЧ» і ХК «РОМНИ» став не менш видовищним. Спортсмени з усіх сил рвалися до перемоги, але перемогла справжня хокейна дружба – гра закінчилась з рахунком (2:2). В останній грі змагань на лід вийшли переможці та володарі Перехідного кубку 2018 року ХК «БАХМАЧ» і претенденти на перемогу ХК «МЕНА». Ні втома, ні холод не заважали спортсменам запекло боротись за перемогу, шли один в один по рахунку, але все вирішив останній період - матч закінчився з рахунком (3:5) на користь менян. За результатами всіх зіграних матчів ХК «МЕНА» - володарі цьогорічного кубку, ХК «БАХМАЧ» та ХК «РОМНИ» по різниці забитих та пропущених посіли друге та трете місця відповідно. Кращим гравцем цього року став Вадим Кожедуб гравець ХК «МЕНА», який закинув у ворота суперників найбільше шайб, а кращим воротарем став гравець ХК «БАХМАЧ» - Гурєєв Олександр.

До речі під час змагань вболівальникам не давав замерзнути гарячий узвар та смачні пиріжки від Менського міського голови Геннадія Примакова.

28 січня 2019
back