back

ПЕРШИЙ СТАРТ В НОВОМУ 2019 РОЦІ ДЛЯ МЕНСЬКИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ РОЗПОЧАВСЯ З ПЕРЕМОГ

17 січня у місті Бровари проходив Відкритий Чемпіонат Чернігівської області з легкої атлетики у приміщенні серед чоловіків і жінок, юнаків і дівчат 2002-03р.н., 2004-05 р.н. Збірна команда Менської громади з легкої атлетики під пильним керівництвом тренерів-викладачів Надії Таратухіної, Ірини Терпицької, Тетяни Калюжної та Андрія Трепача виборола 22 нагороди.

          Змагання проходили у трьох вікових групах. Чемпіоном області серед дорослих у штовханні ядра стала Лупинос Катерина, призерами – Руденко Андрій і Полоз Олена. Серед старшої групи школярів Чемпіонкою у двох видах біг 60 м. з/б та стрибках у висоту стала Дорошенко Поліна, крім цього вона здобула срібло ще й у потрійному стрибку та стрибках у довжину. Калюжний Артем став переможцем з бігу на 300 метрів. Призерами в цій віковій групи стали Кочина Юлія та Лисенко Сергій. У молодшій групі 2004-2005 р.н. Мироненко Ярослав виборов перемогу у потрійному стрибку та став другим на стрибках у довжину, Рогова Дар’я – перше місце в стрибках у висоту та друге на стрибках у довжину, Росомаха Злата  здобула перемогу на потрійному стрибку. Призерами в цій групі стали: Бродський Ян – стрибки у висоту та потрійний, Ткаченко Катерина – стрибки у висоту та 60 м. з/б та Наумчик Юлія яка стала третьою з бігу на 60 м. з/б.

          Непогано показали себе наші спортсмени в дисципліні «штовхання ядра» Соломенник Вікторія – 1 місце, Кутік Микита і Чирва Станіслав які зайняли друге і трете місце відповідно та покращили свої особисті результати.

22 січня 2019
back