back

ID - КАРТКА ОБОВ'ЯЗКОВА ВИМОГА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ УЧАСТІ В ЗНО

 Відповідно до вимог чинного законодавства, кожен учень якому виповнилося 14 років для участі в ЗНО повинен мати ID-картку! В зв’язку з початком 5 лютого 2019 року реєстрації в зовнішньому незалежному оцінюванні, нагадуємо  про необхідність своєчасного оформлення паспорта громадянина України!

         Для оформлення ID-картки, не пізніше ніж через місяць після досягнення 14 років, школяру необхідно особисто звернутися до територіального підрозділу Державної міграційної служби України або уповноваженого Центру надання адміністративних послуг за місцем реєстрації та подати наступні документи:

  • свідоцтво про народження;
  • паспорти батьків (або одного з них);
  • довідку про реєстрацію місця проживання;
  • довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ідентифікаційний код) або повідомлення про відмову від його прийняття.

           Біометричний документ  для таких громадян оформлюється безкоштовно та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня подання документів та оформлення заяви-анкети для його отримання. Особам, які не досягли 18-річного віку паспорт оформляється на  чотири роки.

Менський РС УДМС України в Чернігівській області

17 січня 2019
back