back

ПЕРША РІЧНИЦЯ З ДНЯ СТВОРЕННЯ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ "МЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СЛУЖБ ДЛЯ СІМ₴Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ"

19 січня виповнюється рік з дня створення комунальної установи «Менський міський центр соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді» Менської міської ради Менського району Чернігівської області.

          Щиро вітаю колектив центру з цією датою. Бажаю всім міцного здоров»я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя, а у нелегкій роботі – наснаги та творчого натхнення.

          Хочу висловити щирі слова подяки голові Менської міської ради, керівництву та працівникам міської ради, депутатському корпусу за те, що в період становлення центру ми не залишились наодинці з проблемами, а вирішували їх спільно, отримуючи належну фінансову та організаційну підтримку.

          Вдячність всім спонсорам та партнерам, які разом з нами втілюють у життя всі наші задуми, сім»ям, які долають складні життєві обставини, прийомним батькам, які виконують благородну місію – виховання прийомних дітей.

          Дякую і тим, хто чинив перешкоди. В якійсь мірі і завдяки вам наш колектив став ще більш згуртованим та об»єднав усі ресурси для вирішення проблем, які ставить життя.

          Успішність громади залежить від кожного – від бажання змінюватись та готовності співпрацювати, небайдужості та людяності.

          Хочу ще раз привітати всіх з минулими новорічними та Різдвяними святами та з наступаючим Водохрещам.

З повагою директор центру В. М. Невжинський

17 січня 2019
back