back

УВАГА! КОНКУРС!

Менська міська рада оголошує конкурс пропозицій  на обрання родини в громаді, яка буде готова приймати в себе волонтера від Корпусу мира США  протягом  трьох місяців з кінця жовтня 2019 по кінець січня 2020 р.  Кінцевий термін подачі заявки 18 січня. 

Перевага буде надаватися  таким родинам, які готові прийняти волонтера незалежно від віку, статі, кольору шкіри, тощо. Помешкання має бути близько до зупинки громадського транспорту, враховуючи наступні відстані (пішки): 

  • щонайменше 5 хв. до найближчих сусідів; 
  • не більше 30 хв. до магазинів та медичних закладів; 
  • не більше, ніж 45 хв. до місця роботи (пішки або громадським транспортом).

Волонтер повинен проживати в кімнаті, яка зачиняється зсередини на замок чи защіпку і укомплектована найнеобхіднішими для проживання меблями та предметами побуту: (письмовий) стіл, як мінімум два стільці або крісло, настільну лампу, книжкову поличку, ліжко з матрацом,  подушку, ковдру, гардеробну шафу та дзеркало (див. Анкету для приймаючих родин).

Щомісячна оплата за проживання волонтера в родині складатиме 3,200 грн., включаючи одноразове харчування волонтера. Одним з побажань Корпусу миру є наявність фотографій будинку, в якому мешкає родина; кімнати, де проживатиме волонтер; ванної кімнати та кухні. По закінченню терміну проживання волонтера  з українською родиною, очікується, що волонтер переїде на окрему однокімнатну квартиру, з пошуком якої може допомогти приймаюча організація. 

Якщо приймаюча родина не проти продовжувати приймати в себе волонтера після перших трьох місяців, вона може запропонувати такий варіант своєму гостеві.

Просимо заповнити  Анкета приймаючих родин та надіслати  до 23:59 18 січня 2019 року за адресою: [email protected].

За більш детальною інформацією щодо опису проекту «РОЗВИТОК ГРОМАД»  Корпус миру США В Україні можна ознайомитись за посиланням Опис проекту “Розвиток громад”   Якщо виникнуть додаткові питання, звертайтесь за телефоном 3-16-19.
 

 

09 січня 2019
back