back

КОНКУРС НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ НА АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ, ЩО ПРОХОДЯТЬ ПО М.МЕНА

Виконавчий комітет Менської міської ради оголошує конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, що проходять по м. Мена об’єктами яких є маршрути міського автобусного сполучення №1 та №2.






























Номер маршруту Початкова та кінцева зупинки маршруту, основні проміжні зупинки Кількість оборотних рейсів Режим руху та інтервал Особливості періодичності здійснення перевезень Вимоги до автобусів щодо класу , комфортності та пасажиромісткості
1 вул. Лермонтова –вул. Леніна , проміжні зупинки вул.Щорса-вул. Просужого-вул. Гагаріна-готель "Десна"-Троїцький ринок-Автовокзал"-філія “Менський сир”

3


звичайний щоденно 12 місць – більше
2 вул. Сидоренка –Залізничний вокзал, проміжні зупинки-магазин "Берізка"-Кінотеатр ім.Б.Хмельницького-Менська центральна районна лікарня

3


звичайний щоденно 12 місць - більше

Умови конкурсів:


У межах визначеного об’єкту у конкурсі за маршрутами № 1 та №2 в межах визначеного об’єкту конкурсу працюватиме по 1 автобусу , які мають 12 і більше місць та які пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Технічні показники - відповідно до ГСТУ 60.2-00017584-011-2001.

Перевізники зобов’язані виконувати перевезення пасажирів за затвердженими графіками руху погодженим виконавчим комітетом Менської міської ради.

У разі відсутності в перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, вони мають право подавати до конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний проект-зобов'язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п'яти років.

У разі відсутності перевізників-претендентів, які мають автобуси, що відповідають умовам конкурсу, конкурс проводиться серед претендентів, які пропонують використовувати на даному маршруті автобуси, що відповідають вимогам безпеки, але не відповідають умовам конкурсу за класом, пасажиромісткістю, параметрами комфортності, з урахуванням поданих інвестиційних проектів-зобов'язань щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам, у термін до п'яти років.

Необхідну інформацію про об’єкти конкурсів можна отримати за адресою м. Мена, вул. Урицького, 7, подавши відповідне письмове звернення.

Документи на конкурси приймаються до 20 січня 2014 року у приміщенні виконкому Менської міської ради за адресою: м. Мена вул. Урицького, 7, у приймальні щодня з 8.00 до 17.00 год., крім суботи та неділі, перерва – з 13.00 до 14.00 год.

Бланки документів для участі у конкурсі можна одержати у виконавчому комітеті міської ради з дня оприлюднення оголошення до 20 січня 2014 року.

Початок проведення засідання конкурсного комітету 03 лютого 2014 року об 11.00 год. та 11.30 в приміщенні виконавчого комітету Менської міської ради за адресою: м. Мена вул. Урицького, 7 зал засідань.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсів 2-15-41.

Конкурс на перевезення пасажирів проводиться відповідно до ст.. 43 Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого ПКМУ від 03.12.2008 року за № 1081 із внесеними змінами і доповненнями.

До участі у конкурсі не будуть допущені автомобільні перевізники, які:

1.         Визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб'єкта господарювання.

2.         Подали на розгляд документи неналежним чином оформлені чи не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію.

3.         Не відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт».

4.         Передбачають використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів.

5.         Мають несплачені штрафні санкції, накладені Укртранспінспекцією, або водії якого мають несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неоскаржені у судовому порядку .

6.         Не має достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов'язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів .

Виконавчий комітет Менської міської ради.


 

Оплату гарантуємо.

 

Міський голова                                                  Ф.І.Фесюн
19 грудня 2013
back